Poziv roditeljima za upis djece u skraćeni program predškole

DJEČJI VRTIĆ

„KRIJESNICA JANKOVCI“

N. R. BOŠKOVIĆA 1A

32241 STARI JANKOVCI 

 

Temeljem odredbi Pravilnika o sadržaju i trajanju programa predškole („Narodne novine“RH 107/2014.) ravnateljica vrtića upućuje

 

POZIV RODITELJIMA

 

Pozivaju se svi roditelji/skrbnici djece koja će napuniti 6 godina starosti do 31.03.2021. godine sa područja Općine Stari Jankovci da upišu djecu za pohađanje obveznog programa predškolskog odgoja. U navedeni program predškole upisuju se sva djeca koja ne pohađaju vrtić (roditeljska je obveza upisa djece za pohađanje programa predškole). Djeca upisana u vrtić prolaze navedeni program u vrtiću i za njih nije potrebno nikakvo dodatno upisivanje ili prebacivanje iz vrtića u navedeni program. Prijave primamo do 30.06.2020.

S obzirom na novonastalu situaciju te preporukama i uputama Civilnog stožera RH kako bismo spriječili daljnje širenje virusa COVID-19, molimo sve obveznike da obrasce prijave upisa djeteta u redovni program vrtića preuzmu u rubrici Kutak za roditelje te iste ako su u mogućnosti ispunjene pošalju na mail adresu vrtića Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ukoliko niste u mogućnosti na taj način, možete ispunjene obrasce donijeti u dječji vrtić od pon-pet u vremenu od 08:00-10:00h ili ih ostaviti u poštanskom sandučiću. Obrazac za upis za skraćeni program predškole nalazi se u rubrici Programi.

 

 

Ravnateljica

Gordana Markanović