UPIS DJECE U DJEČJI VRTIĆ ˝KRIJESNICA JANKOVCI˝

UPIS DJECE U DJEČJI VRTIĆ KRIJESNICA JANKOVCI ZA PEDAGOŠKU GODINU 2020/2021.

 

Dječji vrtić ˝Krijesnica Jankovci˝ poziva roditelje/skrbnike na upis djece koja imaju prebivalište na području Općine Stari Jankovci u redovne odgojno-obrazovne programe.

1. POLUDNEVNI PROGRAM

2. CJELODNEVNI PROGRAM 

Zahtjevi za upis djece u novu pedagošku godinu primat će se do 30.06.2020. Zahtjev možete preuzeti na web stranici vrtića www.dv-krijesnica-jankovci.hr u rubrici Kutak za roditelje te ispuniti i dostaviti sa ostalom upisnom dokumentacijom (skenirati, slikati) na mail adresu vrtića Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili u poštanski sandučić. Ukoliko niste u mogućnosti na taj način, možete doći u prostorije vrtića od ponedjeljka do petka u vremenu od 08.00h do 12.00h. 

Djeca se upisuju u vrtić uz primjenu prednosti i bodovanja sukladno odredbama Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću ,ukoliko bude veći broj prijavljene djece nego što je moguć smještaj u ustanovi odgoja i obrazovanja. 

Potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu, roditelj je obvezan predati odgojiteljici u skupini prvoga dana korištenja programa. 

Odluka o upisu biti će objavljena na oglasnim pločama vrtića nakon 15. srpnja tekuće godine

Podnositelji zahtjeva neće se pojedinačno obavještavati. Podnositelji zahtjeva nezadovoljni Odlukom o upisu imaju pravo u roku od 15 dana od dana objave iste, podnijeti žalbu Upravnom vijeću Dječjeg vrtića.